Na sovích perutích
Na sovích perutích
Rozbředlý čas neukryl
ani zbrklé činy minulosti,
nadále ztrácí cizí peří
a po vteřinách odlepuje naději.
Tlukot stínů o střechy
odčaroval všechny tváře jara,
v rozkrojcích smyslů promítám děje
na sovích perutích.
Publikoval(a):
Lugilla, 9.4.2013