Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to je prostě paráda, tvé melancholické texty, teď tu jsem málo, ale jsem rád, že jsem se k tobě vrátil.
25.4.2013 13:13 | Robin Marnoli
...až mě přejel mráz po zádech!
10.4.2013 19:49 | modrá