Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no tak konečně o tobě víme něco víc....hé
jen nechápu proč už to ALKOHOLICKÉ EMO neodhodíš
možná že se ti v pochmurné poezii daří...,ale to nejde do nekonečna.
...ale když budu nezávisle hodnotit kvalitu básně...tak je to prostě za dva body no.
9.4.2013 20:29 | Martin Havlíček