Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Básen pošli do poslanecké směmovny at jí zaorálek jako předseda parlamentu přečte ještě než začnou interpelace...hééé.
11.4.2013 20:33 | Martin Havlíček
Blbý je,že nám fakt nezbejvá nic jinýho než o tom veršovat,ale pravdou je že za to může naše neuvěřitelná krátkozrakost...
7.4.2013 16:31 | godhand
Asi toho moc nenaděláš. Peníze u nás vládnou. Jak jsem psal ve veršovánce "Teď už máme co jsme chtěli", můžeme si za to sami, že to takto dopadlo.
7.4.2013 10:07 | děda včela