Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz!
25.3.2013 16:56 | NikitaNikaT.
Neboj se, až budeš starší tak také zažiješ o čem jsi psala. Piš dál, ale lehké říkanky vhodné tvého věku.
24.3.2013 8:38 | děda včela
Email:
Heslo: