Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RIP M4rty09

RIP M4rty09

ZENITZERO666 Básně » Smutné

Anotace: Pro blázna, co si splet život s videohrou... Doufám že tam teď paří 5. díl Gta

Fotrovo fáro... rychlost... záteras... tma...

16 čísel
vytesaných v kameni
v urně tělo, popel, prach
sežehnutý v plameni.

V rohu trčí epitaf
o tom jak měl život rád,
cejtil že mu patří svět
že smrt na něj nemůžu.

Rozpálil tu velkou kraksnu
co to mámě udělal,
noha seklá na plynu,
tím to všechno podělal.

Jen 17 let a už 16 čísel,
den, měsíc, rok
hvězdička a křížek.

Opojná rychlost
tý poslední cesty
jel jak Carl Johanson
rozpálil to hezky...
Publikoval(a): ZENITZERO666, 4.3.2013
Přečteno (115x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, K.Katerina, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti