Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já už jeho videa znal nějakej ten pátek před tím. Co jsem čet na You Tube, tak ho vyrazily ze školy a po chlastačce s kámošem odjel fotrovym autem a ten bohužel neprozřetelně nahlásil že ho někdo ukrad. Spíš než hry za to může ten jeho průser ve škole a jeho řešení chlastem.
4.3.2013 19:20 | ZENITZERO666
....je zenite tohle mi nějak uteklo....to se jako stalo doopravdy jo,že debil sedne za volant a přejíždí lidi??
4.3.2013 16:36 | Martin Havlíček
Velmi aktuální a tudíž dobré. Jsou to blázni odchované počítačem, bez vlastního rozumu.
4.3.2013 9:54 | děda včela