Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I tohle umím

I tohle umím

Katty1kacenka Básně » o Přírodě

Anotace: Starý strom

Je starý pár set let,už odpočívá lupením na svět mává,nic ho netíží,jen ta váha větví,má přečtené generace,jen tak si tu roste a mlčí.Listí šustí v koruně,na podzim opadá,vypadá pak ještě majestnátěji,je to velký strom.Lidé si ho sotva všimnou,jen milenci do kůry iniciály píšou,nekrvácí,nebrečí,nechá si to líbit,je prostě v pohodě a kouká na svět svýma neviditelnýma očima.Kdyby mohl vyprávět,to by bylo,naslouchat u kmenu a snít o tom všem co ví,ale bohužel nepoví.Je to starý strom,stojí v každém parku,věnujte mu chvilku,stojí to zato,on poví Vám za to co viděl a zažil,ruce kolem sepněte a kůru jemně otřete.Uvidíte za chvilku,jak nálada se mění,to jen stromy umí.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 4.3.2013
Přečteno (194x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti