Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hezké. Početla jsem si.
9.4.2014 17:38 | koiška
Tak vidíš, že psát umíš. Jen tomu dej trochu formu básně, nebo jen veršovánky.
4.3.2013 9:57 | děda včela
Email:
Heslo: