Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slovníček ruského jazyka

Slovníček ruského jazyka

Doradolanska Básně » Smutné

Anotace: osobní,to se najde věcí při horlivém úklidu, vlastně jsem ho našla moc ráda, jen mě to nasměrovalo do sekce "smutné", někdy to tak prostě je, jéééééééééééé (vypůjčeno bez dovolení od P.B., snad promine, přišlo mi to veselejší)

Slovníček ruského jazyka


Našla jsem něco
co mi nepatřilo
teď mi to po tobě zbylo

Notýsek tenký
o pár listech
a v něm slova
slovíčka s překladem
psaných tvou levou rukou

Azbukou

Něco jde přečíst
něco je dřina
a něco se slilo

Další se rozpíjí
před očima…

…..asi ,že brečím

Hladím ty stránky
tisknu k obličeji
nasávám vůni zatuchliny
a nemůžu se odtrhnout

A pořád brečím…
….potichu…
ukrytá tenkou vazbou
šeptám…

…utrom u nas byli bliny

Můj ranní make-up
opuchliny
noční stíny
co ustlaly si na mých víčkách
pod nimi visí
prázdné spací pytle


nikto ne bez viny

Nějak se nemůžu smířit
s tvou výlukou
protože vím
že neskončí


zasranej autobus !

ja nikogda nezabudu, bratan
Publikoval(a): Doradolanska, 27.2.2013
Přečteno (132x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti