Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jak tě mohl někdo opustit,tebe s takovou citlivou dušičkou???
7.4.2013 16:44 | godhand
Básen je asi vzpomínka na bratra,nevím,ale každopádně cítit smutek je. Je ty komenty pode mnou.....jé...já umím jenom "maladěc a durak"...héé!
28.2.2013 17:57 | Martin Havlíček
Azbuki zděs nět. I ja píšu pa ruski. Já tože znáju pisať i gavariť pa ruski. U menja uže plochája pamjať. Eto óčeň charóšaja vospominanie, Dora.
28.2.2013 9:52 | děda včela
....i ja znaju paruski!:-)
27.2.2013 21:06 | modrá