Smutná
Smutná
Anotace: Čas je lék, ano je... kdo ví. A možná se něco změní a možná třeba nic. Raduj se, drahý, pro Ty dvě srdíčka..., která máš.
Mobil mi pípá
a stále zvoní,
venku už ptactvo zpívá,
snad blíží se jaro,
co tolik voní…
Já sama v pokoji
jen tiše sedím,
v hlavě spousty myšlenek,
dohromady však
najednou nic nevím…
Čtu si úplně vše,
co SMS tají,
Tvůj smutek dáváš znát,
i pro mě je to těžké,
srdce bolest teď znají…
Půjdu dál sama…
… i když to nechceš.
Nechť zhynu, jak bylo mi přáno,
bez Tebe, život zakrývá šedý závoj.
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 27.2.2013