Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ta rozhodnutí jsou vždy bolestná... pro každého... také stále ustupuji i když vím, že....
Myslím na tebe... a foukám bolístky... nejen fyzické :-)
6.3.2013 17:36 | Martina Primová
Modruš... bolí to... a není to tím, že mám obražená žebra, rameno a loket aj. Byl to ošklivý pád.
27.2.2013 19:09 | NikitaNikaT.
Udělalas vše,cos mohla!Nyní je řada na druhé straně...
27.2.2013 18:21 | modrá