Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Sama,sama

*Sama,sama

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: a už dýl než "osm let"...

Tak sama ˘

Prázdné jsou noci
bolavá jsou rána
zase se vzbudím
tak sama,sama,sama…
Třináctou komnatu
nechávám zamčenou
má láska k tobě
byla tou jedinou…
Stále tě čekám
marně,já vím,
úplně zapomenout
ne,to já neumím…
Teď do té komnaty
zamykám co zbylo
a na deset západů.
S tebou?
Jinak by se žilo…
Publikoval(a): Květka Š., 21.2.2013
Přečteno (112x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, modrá, Ružka, Robin Marnoli, Linzerka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti