Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...je plná bolesti,však můžeš mluvit o štěstí,že dokážeš dál radost rozdávat třeba básněmi!
Krásná,Květuš!
21.2.2013 19:47 | modrá
Smutné, ale napsané moc pěkně.
21.2.2013 19:15 | Ružka