Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tady někdo chodí na pařby,počítám ty víkendový...a všímá si cesty domů...jo,jo,pamatuju.
19.2.2013 20:50 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: