Krutá zima
Krutá zima
Na lavičce
leží žena,
nemá pojem
o světě,
byčuje ji
krutá zima,
nemá špetku naděje…
Trochu tepla
chce jen mít,
slibuje, že už
bude správně žít…
Bez rodiny,
bez přátel,
držena v
náručí chladných
chapadel…
„Mám zemřít
nebo bojovat?“...,
dobře ale ví,
že zimě nelze
vzdorovat…
Publikoval(a):
Makaveli, 14.2.2013