Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nj, pravopis. Slovo byčuje s měkkým i, jsem se upsal, každopádně díky za kritiku.
14.2.2013 21:40 | Makaveli
Dobrá myšlenka, teda pokud jsem to dobře uchopil. a zpracování taky není špatný. akurát si sem tam jazyk kopne sám o sebe. Ale to není až takovej problém.
14.2.2013 20:34 | Marcone