Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modlitba k uličním světlům.

Modlitba k uličním světlům.

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Inspirováno skladbou Gansta's Paradise

Vzívám pouliční světla
kolem sloupů šedých lamp
jsa před prahem naděje
mezi lidmi sám.

osvětlené pruhy
startovacích ramp
dávaj městu křídla dálek
všem co na to maj.

V kasíneh se světla míhaj
forbes nenažranej chřtán
se ze svrabu ulice
mám teď zvednout sám.

Lámají se četné stíny
ve výkladech hojnosti
prachy lítaj mezi nimi
bez morálky - hrdosti.

V šelebném mihnutí světel
neonů kasín a lamp
sklouznul záblesk beznaděje
nejsem Donald TrAmp.

posílám svou modlidbu
k světlu každý ulice
za bezďáky fetky kurvy
i nalitý palice.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 11.2.2013
Přečteno (73x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti