Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Podobným životem sem procházel taky,už chybělo jen mít zbraň a nebo bejt bezďák,ale byl to mazec,nevzpomínám na to zas tak ve zlém.....no co....svoboda!
12.2.2013 21:27 | Martin Havlíček