Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Básen na mě působí celkem silným dojmem,ale poslední dobou,těchto básní(kde je tma a v posledním verši se rozednívá)rapidně stoupá.
11.2.2013 20:50 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: