Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jeho objetí

Jeho objetí

Medrika Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Co dokáže malé gesto..

Drž mě, chci cítit tvé objetí.
Drž mě, prosím, ať to trvá století.
Drž mě, chci cítit ten pocit, který nedokáži popsat.
Je to štěstí, chtíč, láska, cosi..
mám chuť radostí hopsat.

Drž mě a nepouštěj mě chvíli.
Drž mě, než jeden z nás se zmýlí.
Drž mě a po tuto dobu,
věz, jen my dva jsme tu teď spolu.

Drž mě, i kdyby to mělo být naposled.
Když mě držíš, mám v rukou celý svět.
Publikoval(a): Medrika, 5.2.2013
Přečteno (627x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Retor, deca

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti