Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dle mého pokud něco píši musí se to nejprve líbit mě. Na okolí tolik nezáleží lebo nemusí tě chápat piš jak to uznáš za vhodné.
6.2.2013 21:29 | Retor
Mě se ale na druhou stranu docela libí jak to opakování toho "drž mě" navozuje pocit toho sexu, ale fakt vážně... :-))
5.2.2013 20:59 | deca
..je nekonečně cest,kterými během života půjdeš!Ať jsou vždy pro tebe obohacující!
Vítej na básních!
5.2.2013 20:27 | modrá
Ahoj. vítej tady. doufám, že se ti tu bude líbit...Báseň se příliž opakuje (drž mě)..lepší by bylo to trochu..obohatit o různorodost slov.
Je to pak ještě lepší.
RM.
5.2.2013 17:57 | Robin Marnoli