Pocitová
Pocitová
Anotace: EXPERIMENT ? spíš jen pocity co se ve mě nahromadily a musely jít ven...koho tím pobouřím, omlouvám se, ale tohle je můj názor !
Bodej do srdce
ostrou kudlou
zamoř místnost
neviditelným svítiplynem
snad takto porazíš svou tupost
červenou
černou
své ingnoranctví
v bledě modrém
mám dost všeho
všech tech zbytečných keců
od papoušků v lidské kůži
pohledů na kurtizány
ranních ulic
školních lavic
zaplivaných barů
mám dost všeho
psích hoven pod sněhovou peřinou
co hned vylezou
když nastává obleva
jaro
vyhazování stromků z oken
z pátých poschodí
jen tak smtelník osobně pozná
padlého ducha Vánoc
mám dost všeho
špatných a zvrácených myšlenek
co do hlavy v mžiku zalezou
a těžko se vrací zpět
jen sedět a dumat
s hlavou mírně sklopenou
a pak
svoji zlobu
svůj hněv
psát
číst
na usmolených ubrouskách
kapesníkách
nalézat ji v sešitech
...
nebaví mě
okolní zamilovanost
co je to ?
říkání řečiček
získání důvěry a víry
OMYL !
jen doba zkušební
než penis najde cestu do vagíny
...
žádný spěch
klidně mi pusťte žilou
do pití mi dejte pravý jed
NEBAVÍ MĚ TO TU !!
chcípněte moralisti
fanoušci milostných sonetů
"Dětičky, žádné pohádky nebudu vyprávět!"
TOHLE NENÍ BÁSEŇ
to je novodobý svět !!!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 3.2.2013