Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já jenom zírám nevím jestli tě mám seřvat nebo poplácat po rameni,ale měla by si se zabývat něčím jinčím,třeba začni sama u sebe...ser na to co vidíš kolem,soustřed se jenom na sebe a zrežíruj si svůj život....básen má nějaké překlepy...asi si to nepsala s čistou hlavou....jinak jak říkám ty si ten typ básníka,kterej bude mít svoje fanoušky ale taky odpůrce.
4.2.2013 20:14 | Martin Havlíček
Možná, že jsem jeden z těch moralistů, ale život máme jen jeden a ten je nutno opravdu žít a prožívat. K životu patří jak radost, tak smutek, zdraví a nemoc, smích i slzy. Tak jej žij!
4.2.2013 9:48 | děda včela