s potěšením
s potěšením
od smrti mě dělí
jen sedm metrů hloubky
a cirka tři vteřiny úzkosti
během pádu
po kterém toužím
hele, jen život
který jsem nechtěl
byl mi přidělen
bez optání
a jen nerad jsem to odžil
a k smrti rád ukončil
Tak já letím, lidi...
Publikoval(a):
Marcone, 31.1.2013