Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ledové tanečnice

Ledové tanečnice

Nebe v kruhu tance,
bílé baletky s ledovou tváří,
pohladí tu mou,
zasněnou.
Našlapují lehounce,
třpytivá síla zevnitř září,
hladí duši mou,
odvahou.
Horký výdech v chladnou noc
ony mi tančí na pomoc.
Chladí, tiší bolest mou,
na rozloučenou.
Tmu v den obrací,
peřinu kolem rozhází.
Přikryjí i tu mou,
duši zbloudilou.
Publikoval(a): Globodecristal, 27.1.2013
Přečteno (366x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Martin Havlíček, Robin Marnoli, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti