Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já vím, že se Ti výraz "mou" hodil do konceptu, ale to je cigánsky něco jako kámo, bratře. A je to tam 4x. To je krutopřísně moc. Mou.
29.1.2013 19:17 | Marcone
....i přes otřepaný rým tváři-září...dávám vysoké hodnocení...prostě se mi líbí...dobrý!
28.1.2013 20:31 | Martin Havlíček
Smutná to básenka... snad bude lépe.
28.1.2013 18:21 | NikitaNikaT.