možnosti
možnosti
pod stolem tři sklenice od bláta
na krku smutná hlava pro kata
strachy pokouší se držet z příma
byť touží se napít ještě jednou
humusu života který žije
medvědí stisk ho náhle políbil
nikdy už se z tebe nenapije
chtěl tu být jen trošku dýl
Publikoval(a):
Marcone, 19.1.2013