Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skoro hermafroditní :-D Ano.
19.1.2013 20:50 | Marcone
mě se ty možnosti strašně líbí..i když ta první víc. a nevím proč..Řekla bych to takhle..první je Coolsender..:)) a druhá je Marcone..že jo? :)))
19.1.2013 20:40 | Sonja la Rosa
Já vím že na tom něco je,ale je to docela fest schovaný....tentokrát si nedovolím jít do rozboru této záležitosti...
19.1.2013 20:08 | Martin Havlíček