Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modrá

Modrá

Marek Navrátil Básně » o Lásce

Anotace: Modrá - (Počátek)

Modré je nebe,
modrá jsi ty,
oči máš modré,
závidím ti.

Ty dny radostí už pominuly,
všichni mi to záviděli,
já jsem šťastný nebyl,
já si svoji cestu zvolil.

Psát dál a dál,
cestu kterou jsem si vybral,
cestu lásky a utrpení,
že bez tebe životu nikde není.

Tyhle básničky píši tobě z lásky,
nemám peníze ani diamanty,
jediné co ti nabídnou můžu,
mé srdce ,které patří tobě.

Bez lásky není života,
bez radostí není života,
bez štestí není nic,
jen já jsem chtěl po tobě víc
Publikoval(a): Marek Navrátil, 16.1.2013
Přečteno (193x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 12:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti