Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jako Modrá ti radím:Nenechávej nic na potom a říkej hned,co máš na mysli...o lásce to platí dvojnásobně!Pak může být pozdě...
17.1.2013 8:17 | modrá
Email:
Heslo: