Mozaika TRIO XXVIII
Mozaika TRIO XXVIII
Anotace: Znovu měli jsme spolu krásné ráno, dopoledne a kousek odpoledne. Na čase ale nezáleží. Roky plynou, láska neutichá, stále víc a víc je intenzivnější! :o) Ano, byly dny, kdy chtěla jsem to vzdát, a je to stále ve mně(Měla bych jít?) O tom, třeba příště.
Mazlení….
Zase se to stalo,
srdce bila spolu
ve víru vášně,
ve víru milování…
… ty a já, spolu nazí.
Zas nás to svedlo,
táhlo nejdřív dolů,
pak nahoru, vážně,
marné bylo unikání…
… pouto lásky je chtíč.
Milování…
V dotecích a polibcích
oba jsme vždy unešení,
něhou mazlení konejšeni,
dolů a nahoru,
v společném rytmu,
až dosáhli jsme společného vrcholu.
Příjemné unavení…
Jak příjemně unaveně,
cítím se po té kráse,
hodinové nádherné šílenství.
Oba se cítíme spokojeně,
v našem společném čase,
mít jeden druhého…
… to je naše životní království.
*************************************************
(Proč je to, miláčku,
někdy tak těžké?
Držíš mě a nechceš pustit,
je to tak správně?
Vím, jak moc mě miluješ,
miluji Tě taktéž... ale... )
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 4.1.2013