Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
nesmíš nad tím tak přemýšlet, užívej si ty chvilky dokud jsou..taky jsem asi moc přemýšlela a najednou už nejsou...
12.1.2013 11:46 | Jiná
Modrá má pravdu ! A je to krásná erotická báseň ! ST !
11.1.2013 14:08 | jang-tse
Modruško, ne ne ne... to já samozřejmě nepochybuji, ale víš... pořád to ve mně je a... někdy mám pocit, že láska ubližuje, tedy i když je všecko nádherné, já přecik nendu přes mrtvoly, jako někdo... ale ubližování bylo už také dost. Ale to je zase o něčem jiném, to sem teď nepatří.
4.1.2013 19:55 | NikitaNikaT.
...miluješ,tak nepochybuj!Nedělej si zbytečné starosti...samo se to vyřeší!
4.1.2013 16:29 | modrá