Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý tam musí

Každý tam musí

Makaveli Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Až vydechneme naposled...

Nikdy nevíš, kdy
přijde tvůj čas.
Obejmi, miluj své blízké
a směj se světu zas.
Vždyť každý tam jednou musí….

Udělej dobrou věc,
ať máš jistotu v nebe.
Odpouštěj druhým,….
ale nejvíc, miluj sebe.

Každý tam musí,
není vyjímky.
Všichni máme hříchy,
proto jsme viníky.

Užívej si život,
i když tě někdy dusí.
Pamatuj si ale…
Každý tam jednou musí…
Publikoval(a): Makaveli, 3.1.2013
Přečteno (419x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 17:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti