Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je pravda a jedinná spravedlnost, ale dělejme vše pro to, abychom tento osud co nejvíce oddálili.
4.1.2013 10:34 | děda včela
Email:
Heslo: