Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tam - bylo asi v tvém srdci,pošli to někam pryč, dál, někam tam jinam. Hezká mladá báseň o mladých útrapách.
5.5.2013 13:38 | Doradolanska
Smutná, ale dobře napsaná.
2.1.2013 15:51 | NikitaNikaT.