Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TVÁ SKEPSE V LÁSCE

TVÁ SKEPSE V LÁSCE

jang-tse Básně » o Lásce

Anotace: Je psána také pro ty, kteří mají v lásce poschyby.

Ty, která má takovou radost z tance
vlečeš ssebou v lásce pochyb rance
a obav, že nezvládneš něco v ní.
Vždyť láska sama o sobě v tobě zní !

Ten kdo se lásky obává a bojí
sám sobě úklady a překážky strojí.
Ty poslouchej její hlasy v srdci tiché,
a zmizí z ní co na ruby je a liché,

a radost jak z tance ti do ní vstoupí.
To jenom tvá skepse ti tu radost loupí.
Potkalas lásku. Chceš ji vidět na marách ?
Chceš aby z hlubokého citu měla strach ?
Publikoval(a): jang-tse, 29.12.2012
Přečteno (121x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 06:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti