Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Až na pár drobnůstech, je Tvé dílko pěkně, každý si v hlavě musí uvědomit sám, co chce, co očekává...
29.12.2012 12:38 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: