Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Těžký život

Těžký život

Už došla poslední konzerva
ani nevím co v ní za hnus bylo
- je tak trošku menší krize -
venku zima,že bys psa nevyhnal
- jsem pes -
a ani nechci si jít pro pivo
není totiž z čeho
...
stříbrné mince rozkutálely se
v studené garsonce
nežije se lehko
na gauči flašky
a podlaha politá rumem
jen okena - decka, vše co od včera zbylo
a rohlíky těžko by už znova změkly
home sweet home
domov pro fajnšmekry
...
až paní Zimu
zabije Jaro žlutým mečem
vše bude barevnější

a za příštích mrazů se bude opět brečet...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 27.12.2012
Přečteno (167x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti