Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě se Tvé deprese líbí...
30.12.2012 22:18 | Andymio
Ve svých veršovánkách ukazuješ, že máš talent, tak se mu věnuj, zažeň deprese, žij.
28.12.2012 10:43 | děda včela
Email:
Heslo: