Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rakovina

Rakovina

Jaký to je vědět, že čas ti dochází?
Jaký to je vědět, že smrt se kolem prochází?
Jak může mít někdo dost síly tohle překonat?
Jak jen můžeš tohle spiknutí udolat?

Každičký den je ti drahý,
nevíš, jestli už zítra bůh sešle tvé vrahy
Žiješ v nejistotě, nevíš, co se stane
a minuta za minutou rychle plyne

Začínáš si uvědomovat, jak moc chceš žít,
lituješ, že nestane se nic, o čem jsi mohl snít
Všechno je zkrátka jinak,
nad tebou visí hrozivý přízrak

Cítíš se ztracen uvnitř sebe
NE, JEŠTĚ NECHCEŠ VIDĚT NEBE!
Zjišťuješ, že všechno miluješ víc,
protože víš, že nezbyde ti nic!

Tak chci vědět, kde bereš tu sílu,
jak jen jít dál a neztrácet víru?
Publikoval(a): Claire_CZ, 14.12.2012
Přečteno (400x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Clariss, beautiful2903, tomavond, Krokyno, NikitaNikaT., děda včela, Retor, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti