Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
úžasně napsaný :)
21.1.2013 20:04 | tomavond
dám tip za téma. Rakovina je hrozná nemoc, ale myslím, že bůh vrahy neposílá..spíš může dát člověku sílu.RM.
14.12.2012 21:46 | Robin Marnoli