Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hesla v srdcích

Hesla v srdcích

Unnamed Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: jedna z mých prvních, snad se bude líbit :)

Patříme k sobě, jak listy patří ke stromu,
každý den čekám, až vrátíš se domů.
Jsi krásná jak rozkvetlý květ,
jen díky tobě, se mi líbí můj svět.

Je mi už padesát a nikde žádná vráska,
za tohle všechno může jen tvá láska.
V bouři křičím lásko chci tě,
ve větru šeptám miluji tě.

Do kmene všech stromů ryju v srdcích hesla,
tato krásná věc mě přes hory přenesla.
''Miluji tě'' šeptáš, krásně a tiše,
jen díky tobě mám motýlky v břiše.
Publikoval(a): Unnamed, 5.12.2012
Přečteno (564x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti