Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Náhodou...Je to dokonalé :)
30.12.2012 13:24 | Kiwi-Alone
Jsem tu za rypáka, takže si z mého komentu moc nedělej.
No každopádně rýmy jako láska-vráska - o- ó.
.....Asi je to fakt starší záležitost. Má to co říct, ale způsob vyjádření je...-prostě bych si víc pohrál se slovy.
5.12.2012 10:49 | Marcone