Tanec bez hudby
Tanec bez hudby
Čtyři piruety stačily by ke štěstí
a vlasy dlouhé nebo krátké
víří ve větru a všemožně se kroutí
snad jsou samostatnou bytostí.
Vždycky, když mám čtyři nohy
ať všechny levé - polámané
mívám pocit, že jsem opět živ
- běhám po zdech starých domů.
Agónické výkřiky, které značí štěstí
vychází z mých úst - nikdo jim nerozumí
nemůžu si sednout, nohy chtějí utéct
musím si je ukousnout - občas mívám hlad.
Čtyři piruety nestačí mi ke štěstí
čtyři piruety - štěstí v neštěstí...
Publikoval(a):
Averzus, 25.11.2012