Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobrý den, mohl by jste mi osvětlit svoji báseň? Zdá se mi zajímavá, ale příliš ji nerozumím.
15.12.2012 4:12 | Hlučné ticho
Email:
Heslo: