Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rusalko, asi to nemáš lehké. Snaž se však trochu rozveselit.
22.11.2012 10:03 | děda včela
čte se trochu těžce, ale text dobrej::-)
21.11.2012 19:29 | Robin Marnoli
Email:
Heslo: