17.listopad 2012
17.listopad 2012
Anotace: Jak můžeš chtít změnit společnost, když nezměníš ani svoje myšlení?!
Jsem dojat a jde mi mráz po těle.
Fur cítím ještště trochu eufórie.
Prý stejně všechno bylo jinak
a všeljak se tu žije.
Lidé chtěj další revoluci.
Radši bych volil společenskou evoluci.
Kde čest a morálka jsou brány vážně.
Však politickej bulšit vzbuzuje zlé vášně.
Ať deset miliónů duší začne samo u sebe.
Všichni jenom nadávaj a chtějí cestu do nebe.
Divně se to vyvrbilo v naší zemi hezké.
však změnit sám sebe, to je věru těžké.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 17.11.2012