Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je pěkně napsané dílo a pravdivé. ST.
3.12.2012 23:27 | Ružka
Máš pravdu.Každý by měl začít sám u sebe, hlavně však ti co nám vládnou.
18.11.2012 9:32 | děda včela
Email:
Heslo: